CASTRICUM - Op dinsdagochtend 8 oktober en 15 oktober kun je in de bibliotheek in Castricum deelnemen aan een workshop over de Android tablet en telefoon. De workshop bestaat uit twee dagdelen en is op beide ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de workshop krijg je uitleg over de bediening, de belangrijkste instellingen, toepassingen en apps.


Basisworkshop Android
Tijdens deze basisworkshop (in 2 delen) leer je stap voor stap de Android tablet te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. Neem je eigen tablet en Google account mee? Ook mensen met een Android telefoon zijn van harte welkom! De toegang voor beide bijeenkomsten samen bedraagt € 15,- .

Aanmelden
Wil je meer weten over de mogelijkheden van uw Android tablet of telefoon? Je bent van harte welkom op dinsdag 8 en 15 oktober bij Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).