CASTRICUM - Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens negen interactieve en gezellige bijeenkomsten en een weekend, ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?


Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?


Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over veertien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Hoe werkt het?

We beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!


Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op onze Alpha cursus, of nodig iemand uit!

Wanneer?


Dinsdagavond 16, 23, 30 januari; 6, 13, 27 februari; 5, 12, 19 maart 2024 van 19:00 tot 21:30 en een weekend (vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2024). Waar? Ontmoetingscentrum De Schakel, Kerkepad 3, 1901 VH Castricum.

Meer informatie?

Bij Annelies en Bertus of via info@egcastricum.nl