CASTRICUM - De zonnepanelenactie in de gemeente Castricum zorgt opnieuw voor een run op zonnepanelen. In februari hebben alle huiseigenaren in Castricum een uitnodiging ontvangen om mee te doen met deze lokale zonnepanelenactie. Tot nu toe hebben zeker 350 inwoners zich aangemeld om eens geheel vrijblijvend de woning te laten bekijken door een adviseur. Zij krijgen een aantrekkelijk aanbod op maat van een zonnepanelenspecialist uit onze regio. Meld u nu nog aan via www.duurzaambouwloket.nl/actiecastricum.

Kijk de digitale informatieavond terug
Op 2 en 4 maart vonden de digitale informatieavonden plaats. Maar liefst 175 inwoners hebben deze live-uitzending gezien. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem! Vraag dan een terugkijklink aan op www.duurzaambouwloket.nl.

Aanmelden voor de zonnepanelenactie

U kunt zich nog tot en met 1 juni 2021 vrijblijvend aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/actiecastricum. Heeft u vragen over deze zonnepanelenactie, of heeft u andere vragen over het verduurzamen van uw woning? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket via 072 743 3956 of www.duurzaambouwloket.nl.

Waarom zonnepanelen?

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu én voor uw portemonnee te zorgen. Daarom ondersteunt de gemeente Castricum deze lokaal georganiseerde actie in samenwerking met het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket en energiecoöperatie CALorie. Wist u dat de inwoners die gebruik maken van de zonnepanelenactie gemiddeld meer dan € 500,- aan energiekosten per jaar besparen?