CASTRICUM - Verenigingen van Eigenaars (VVE’s) krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan twee webinars van Duurzaam Bouwloket over verduurzaming. Aansluitend is er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus.


Veel Verenigingen van Eigenaars willen hun gebouwen klaar maken voor de toekomst. Voor een energiezuinige, comfortabele toekomst, om precies te zijn. Want iedereen wil wonen in een gebouw dat comfortabel en energiezuinig is. En waarvan de appartementen hun waarde behouden – of waarvan de waarde zelfs wordt verhoogd. Maar waar begin je? En hoe vind je betrouwbare deskundigen die je écht op weg helpen? Het antwoord op die vragen wordt gegeven tijdens de webinars en een cursus.

Webinars
Het Duurzaam Bouwloket van de gemeenten Bergen, Castricum en Heiloo werkt samen met VvE Belang aan een duurzame toekomst. Dit is voor VVE’s de kans om een start te maken met het proces van verduurzaming. Bestuurders van de VVE kunnen deelnemen aan één – of beide – webinars.

Cursus
Bent u na deelname aan de webinars nóg enthousiaster geworden? Dan is daarnaast de mogelijkheid om een cursus van VvE Belang te volgen. U krijgt hier alle informatie aangereikt op juridisch en bouwkundig gebied. Een aanrader, want na deze cursus kunt u alle vragen van uw leden beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden voor webinar 1: Duurzaamheid algemeen en het proces van verkenning tot oplevering
Datum: Maandag 25 oktober
Tijd: 19:30 uur
Aanmelden: https://www.duurzaambouwloket.nl/webinar1-vve

Aanmelden voor webinar 2: Zonnepanelen op het dak van het VvE-complex
Datum: Woensdag 10 november
Tijdstip: 19:30 uur
Datum: https://www.duurzaambouwloket.nl/webinar2-vve

Wilt u deelnemen aan de cursus, meld u dan aan voor webinar 1. Na afloop ontvangt u vervolgens meer informatie en kunt u aanmelden.