CASTRICUM - Wilt u ook kennismaken met de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Kom dan op donderdagmiddag 18 oktober naar de informatieve bijeenkomst over vrijwilligerswerk in het gemeentehuis van Castricum (Raadhuisplein 1). De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Castricum en Stichting Welzijn Castricum. Iedereen met een portie levenservaring, die zich wil inzetten voor vrijwilligers is welkom.


Leeftijd is daarbij niet belangrijk, voor zowel de 50- als de 70-jarigen is de bijeenkomst interessant.

Programma
Vanaf half twee kan men binnenlopen en staat de koffie en thee klaar. Om twee uur wordt iedereen welkom geheten en volgt een presentatie over de valkuilen en kansen in het vrijwilligerswerk. Daarna kunnen de deelnemers kiezen uit korte workshops waarin vrijwilligers vertellen over hun praktijkervaringen en kunnen zij zich oriënteren op een kleine informatiemarkt, waar informatie over vacatures en organisaties wordt gegeven.

Meer informatie
Wie meer wil weten over de bijeenkomst ‘Jonge Senioren voor Castricum’ kan terecht bij Ingrid Wellen, e-mail i.wellen@welzijncastricum.nl van de Stichting Welzijn Castricum, tel. (0251) 656562.

Aanmelden (gewenst, maar niet noodzakelijk)
Aanmelden kan via Ineke van Exter, via e-mail: inekevanexter@debuch.nl