CASTRICUM - Inwoners kunnen vanaf 5 februari ook tijdens een inloopspreekuur bij het Sociaal Team Akersloot terecht. Zonder afspraak en vrijblijvend kunnen mensen dan langskomen, voor zichzelf of voor een ander. Voor vragen, advies, hulp of extra ondersteuning (over bijvoorbeeld de Wmo, werk en inkomen, gezondheid of jeugdhulp) kunnen mensen bij het team terecht. Elke woensdag van 14.00-16.00 uur in d’Oude Jacobus, Julianaweg 20 in Akersloot.


Gezond en lekker leven zijn niet altijd vanzelfsprekend. Het lukt dan niet altijd om zelf, of met mensen in uw omgeving een oplossing te vinden. Dan is het belangrijk dat u ergens terecht kunt. Voor de aanpak tegen eenzaamheid werken het Sociaal Team en het Steunpunt Eenzaamheid Castricum samen.

Voor vragen en meer informatie kunt u ook bij het Sociaal Team Akersloot terecht via email naar sociaalteamakerslootlimmendewoude@debuch.nl of telefonisch via 14 0251(op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur) of via www.castricum.nl Voor meer informatie over het Steunpunt Eenzaamheid Castricum kunt u kijken op www.steunpunteenzaamheid.nl