CASTRICUM - Op 30 oktober 2018 is de eerste ‘iedereen-doet-mee-tafel’ in Castricum gehouden. De gemeente Castricum wil dat iedereen in de samenleving mee kan doen en erbij hoort. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft: iedereen hoort erbij.

Tijdens deze eerste ‘iedereen-doet-mee-tafel’ zijn dromen, verlangens en wensen uitgesproken en is een eerste stap gezet om in de gemeente met elkaar te werken aan een actieplan voor een inclusieve samenleving in Castricum.

Tweede tafel

Om de voortgang erin te houden en om concreter te worden in de eerste stappen, nodigen wij iedereen uit voor de tweede ‘iedereen-doet-mee-tafel’ op:

  • Datum: dinsdag 22 januari 2019
  • Tijd: van 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Gemeentehuis Castricum, Raadhuisplein 1 Castricum

Wat gaan we doen? Tijdens deze tweede tafel gaan we kijken, op basis van de opbrengst van de eerste tafel, welke initiatieven er al zijn in de gemeente en wat er nodig is om zaken te realiseren.
Wilt u ook meepraten? U bent van harte welkom! Meld u van tevoren svp aan via het mailadres: iedereen-doet-mee-tafels@meewering.nl.