CASTRICUM - Schilderijen en fotokunst van Iris DepasséIris DepasséVan 19 september t/m 15 november exposeert Iris Depassé schilderijen en fotokunst tijdens openingstijden in de tentoonstellingsruimte van gemeentehuis Castricum. Iris zelf opent de tentoonstelling donderdag 19 september om 19.30 uur. U bent van harte welkom.

Over Iris Depassé

Iris Depassé woont al bijna 20 jaar in onze gemeente. De meeste Castricummers kennen haar van De Ommezwaai. Inmiddels staat er 'Omgezwaaid' op de ruit. Iris verkocht haar coaching bedrijf om zich toe te wijden aan de kunst. Iris schildert en fotografeert. Dit zijn voor haar waardevolle bronnen om zichzelf op te laden. Ze zoekt naar abstractie in haar werk. Ze neemt de tijd om goed te kijken en wordt regelmatig verrast door opmerkelijke kleuren, vormen en structuren. Zo creëert ze haar eigen wereld van liefde, rust en schoonheid.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Want sinds kort leert zij met haar Academie voor Abstracte fotografie ook anderen om abstracte foto’s te maken. Ze hoopt zo haar verwondering te delen. Kom kijken en ervaar hoe haar werk u uitnodigt om een beetje weg te dromen.