LIMMEN - Op 16 oktober start aannemer Van Gelder fase 4 van het werk aan de Rijksweg Limmen, rond het kruispunt met de Enterij. Daarvoor wordt de Rijksweg tijdelijk afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Er zal geen om-en-om regeling zijn met verkeerslichten zoals in de vorige en huidige fase.


Het gemotoriseerde doorgaande verkeer dat toch door Limmen wil reizen wordt al buiten het dorp geadviseerd om om Limmen heen te rijden. De routes worden door middel van tekstwagens en borden aangegeven vanuit de richting Heiloo/Alkmaar en vanuit Castricum/Uitgeest.

Mensen die in Limmen moeten zijn voor wonen, werk of winkels (bestemmingsverkeer) worden omgeleid in het dorp; de routes worden met borden aangegeven.

Wethouder Valentijn Brouwer (Verkeer): ‘We rekenen op ieders medewerking om als verkeersdeelnemer vooral nu veilig en rustig langs deze routes te rijden door de rijsnelheid te beperken. En neem - als dat kan - de fiets voor bestemmingen binnen het dorp.’

Verder:

•De Connexxion-buslijn tussen Alkmaar en Castricum blijft zijn route rijden.

•Nood- en hulpdiensten hebben altijd doorgang.

Inwoners van Limmen die langs de routes wonen, zijn door de aannemer met een brief hiervan op de hoogte gebracht.

Meer info en contact

De aannemer zorgt voor het contact met omwonenden. Dat gebeurt via de app Van Gelder Werk in Uitvoering, of via Tim Eggen, tel: 06 41227026, e-mail teggen@vangelder.com.