CASTRICUM - Transitie Castricum organiseert samen met De Groene Bak weer een Repair Café op zaterdag 13 juli. Het Repair Café vindt plaats in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum en is geopend van 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico. Deze keer is er, in tegenstelling tot de laatste keren, geen energiecoach van CALorie aanwezig.

We helpen je bij het Repair Café met allerhande reparaties van kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Ook kun je komen voor hulp bij computerproblemen, hulp bij textielreparatie of advies bij fietsreparaties. Je kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan.

Het Repair Café wordt eens per twee maanden georganiseerd door Transitie Castricum en De Groene Bak. De Groene Bak is een Castricumse beweging die jonge mensen wil inspireren duurzamer te leven. Transitie Castricum is een netwerk van Castricummers die aan de slag zijn om door middel van simpele oplossingen hun leven meer duurzaam, sociaal en lokaal te maken.