CASTRICUM - Jan Veldt vertelt op donderdag 6 februari in de bibliotheek in Akersloot over zijn fietsavonturen in Oeganda. Eind 2019 toog hij met vier fietsvrienden naar Oeganda om daar te fietsen met de mountainbike. Het doel was een bezoek aan en sponsoring van een aantal scholen. Tijdens de fietstochten ontmoeten de vijf mannen veel kleurrijke mensen. Deze ontmoetingen en de tochten over vaak onverharde wegen zorgen voor een overvloed aan boeiende verhalen. Jan Veldt vertelt er enthousiast over en toont een filmverslag. Kom kijken en luisteren.

Bijzondere Oeganda-reis
Fietsen in Oeganda. De vraag is steeds: hoe is de weg? Is er een weg? Zand, modder, hoge bergpassen, overstekende olifanten. Hoe ga je er mee om? Welke stammen kom je tegen en vooral ook welke dieren? Genieten van het enthousiasme van de lokale bevolking. Een ontmoeting met een medicijnman. Tijdens een safari op zoek naar leeuwen, olifanten en buffels. Tropische wouden en overal zijn veel vogels te zien in allerlei kleuren. Even stil staan bij de evenaar. Kortom, een doorlopend avontuur vol mooie ontmoetingen in het mystieke Oeganda.

Aanmelden
Is je interesse gewekt? Kom dan op donderdagavond 6 februari van 20.00 tot 22.00 uur naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Akersloot, Rembrandtsingel 1. Je bent van harte welkom. De toegang is € 5,-. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).