CASTRICUM - De gemeente Castricum doet mee aan de Nationale sportweek (18 t/m 27 september). Het is belangrijk dat alle inwoners geïnspireerd worden om een leven lang te genieten van sportplezier. ‘Sport doet iets met je’ is het thema van deze week. Sport maakt je fitter, socialer en geeft je zelfvertrouwen. Kortom het maakt je gelukkiger.

Maak kennis met sport op 22 en 23 september

Op dinsdag 22 en woensdag 23 september staan er verschillende lokale sportaanbieders klaar om volwassenen kennis te laten maken met sport. Alle belangstellenden zijn van harte welkom, sportief of niet sportief. Op dinsdagavond staan kickboksen, crossfit en yoga op het programma (De Puikman). Woensdagavond is er beachvolleybal, hardlopen en voetbal (De Duinloper). Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inschrijven is verplicht.

Inschrijven verplicht
Meer informatie en inschrijven via teamsportservice.nl/kennemerland of via buurtsportcoach Winnie Assendelft telefoonnummer 0251 254 740.Bovenstaande wordt georganiseerd als deelplan van het sportakkoord van Castricum. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM omtrent corona.