CASTRICUM - Op 30 augustus start Bibliotheek Kennemerwaard een nieuw inloopspreekuur bij de gemeente Castricum, het DigiSpot. Tijdens dit gratis inloopspreekuur kunt u terecht met al uw vragen over omgaan met de computer én de digitale overheid. Een afspraak maken bij de gemeente, uw rijbewijs verlengen, zorgtoeslag aanvragen, het is soms best moeilijk. Medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard kunnen u hierbij helpen. Ook als u vragen hebt over taal en rekenen of als u beter wilt leren omgaan met geld kunt u bij dit spreekuur terecht.

Waar en wanneer Iedere dinsdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur is de bibliotheek in het gemeentehuis in Castricum. Ze sluiten met het DigiSpot spreekuur aan bij het inloopspreekuur geldzaken van de gemeente. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon langskomen. De hulp is gratis. Bibliotheek Kennemerwaard verzorgt ook op andere locaties DigiSpot spreekuren. Wilt u meer informatie? Bel met de klantenservice op 072 – 515 66 44. Kijk voor het complete overzicht van spreekuren, data en tijden op bknw.nl/agenda.

Inloopspreekuur geldzaken gemeente Castricum
Om het DigiSpot op een laagdrempelige manier voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken, is samenwerking gezocht met de gemeente Castricum. Het spreekuur DigiSpot is gecombineerd met het inloopspreekuur geldzaken van de gemeente. Hier kunt u terecht met vragen over geldproblemen. Samen met een deskundige vindt u de juiste antwoorden. Vroegtijdig vragen stellen over geldzaken kan voorkomen dat u geldproblemen krijgt. Kom gerust langs op het spreekuur. U hoeft geen afspraak te maken. Iedere dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur is er een spreekuur in het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1.