CASTRICUM - De Wet op de huurtoeslag is veranderd. In 2020 krijgen meer huishoudens recht op huurtoeslag. Dit komt doordat er ruimer naar inkomensgrenzen wordt gekeken. Misschien komt u nu ook in aanmerking voor deze tegemoetkoming in de kosten van uw huur? Huurtoeslag wordt toegekend en als voorschot uitbetaald door de Belastingdienst.

Het kan om aardig wat geld gaan. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt onder meer af van uw inkomsten, vermogen en woonsituatie. Hebt u vragen over huurtoeslag (of andere toeslagen), dan kunt u terecht bij Socius Maatschappelijk Dienstverleners, het servicepunt voor de Toeslagen bij de Belastingdienst. Bekijk samen met hen of u toeslagen kunt krijgen en of uw gegevens moeten worden aangepast.

Maak een afspraak via het telefoonnummer (088) 887 69 00 of per e-mail via het e-mailadres info@socius-md.nl. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 15.30 uur. Meer informatie vindt u op de website van Socius Maatschappelijk Dienstverleners.