KENNEMERLAND - Van peutergym tot lasergamen, van sportinstuiven tot Olympische Winterspelen. Er is weer van alles te doen tijdens de komende voorjaarsvakantie voor kinderen van 2-17 jaar. Team Sportservice Kennemerland organiseert elke schoolvakantie in opdracht van de gemeente Castricum en Heemskerk verschillende sportieve activiteiten voor kinderen die in deze gemeenten wonen of naar school gaan. SportNite is deze vakantie de uitsmijter: lasergamen in een met blacklight verlichte sporthal. Deze activiteit wordt speciaal georganiseerd voor de bovenbouw van het basisonderwijs en leerlingen van het VO.

Wie mee wil doen aan de gratis vakantieactiviteiten kan zich inschrijven op de website Noordhollandactief.nl. De activiteiten zijn eenvoudig te vinden door de filter Evenementen te selecteren. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet bij de activiteiten blijven kijken.

Programma
 • 21 februari
  James Bond groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 - Gymzaal Bachstraat Heemskerk. Een spannend trefbalspel.
 • 22 februari
  SportNite groep 6 t/m 8 en VO - Sportcentrum de Bloemen Castricum. Een uitdagende lasergame activiteit.

 • 24 februari
  Sportinstuif groep 1/2 en 3 t/m 5 - Gymzaal Eerste Groenelaan Castricum. Verschillende sportieve activiteiten. Olympische Winterspelen groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 - Gymzaal Hogeweg Limmen. Verschillende sportieve activiteiten met het thema Olympische Winterspelen.

 • 25 februari
  Peutergym 2- en 3-jarigen met ouder - Gymzaal de Velst Heemskerk. Verschillende sportieve activiteiten en springkussen. Volwassenen kunnen als begeleider meedoen als zij een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Sportinstuif groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 - Gymzaal de Velst Heemskerk. Verschillende sportieve activiteiten en stormbaan.

Aanmelden en meer informatie

Voor aanmelden en meer informatie ga je naar www.noordhollandactief.nl. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een email sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.