CASTRICUM - Dinsdag 16 mei staat de Duurzame Showroom aan de Vuurbaak in Limmen. In de showroom kunt u bekijken hoe energiebesparende maatregelen eruitzien. Bijvoorbeeld verschillende vormen van isolatie. Ook kunt u er al uw vragen stellen over energie besparen.

In de Duurzame Showroom kunt u een zonnepaneel of warmtepomp van dichtbij bekijken. Ook kunt u informatie krijgen over energiebesparing, bijvoorbeeld met uitleg over radiatorfolie. De showroom is van Duurzaam Bouwloket; het energieloket van de gemeente.

Persoonlijk stappenplan
Deze keer zijn ook energiecoaches van CALorie Energie aanwezig bij de Showroom. Zij vertellen u graag over de energiescans die zij aanbieden. Energiescans zijn kosteloos voor woningeigenaren, omdat de gemeente ze heeft ingekocht. Bij een energiescan komt een vrijwillige energiecoach bij u thuis langs voor een een-op-een gesprek. Op basis daarvan geeft de energiecoach tips en maakt de energiecoach met u een stappenplan.

Kom langs!
Dinsdag 16 mei staat de Duurzame Showroom van 10.00 tot 16.00 uur bij de Albert Heijn in Limmen. De showroom zal het komende jaar ongeveer eens per maand in de gemeente Castricum staan.