CASTRICUM - Over enkele weken begint de zomervakantie. Een aantal partijen organiseren samen de KidsVakantieCocktail. Kinderen in de leeftijd vanaf 2 tot 12 jaar kunnen meedoen aan zo’n 50 creatieve en sportieve activiteiten. Bovendien kunnen kinderen uit minimagezinnen gratis meedoen.

Variatie van zo’n 50 activiteiten
De activiteiten beginnen vanaf 14 juli en gaan door t/m 23 augustus. De meeste activiteiten zijn voor alle leeftijden en een aantal activiteiten is speciaal voor een bepaalde leeftijdsgroep, waaronder yoga. Deze activiteit is voor kinderen van 10 t/m 16 jaar. In het programma zijn activiteiten te vinden, waarbij ouders of verzorgers worden uitgenodigd met hun kind mee te doen. Voor alle activiteiten geldt, dat kinderen aangemeld dienen te worden. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Voor kinderen die gratis mee kunnen doen, is het mogelijk zich in te schrijven voor maximaal 4 activiteiten. Door sponsoring wordt deze deelname mogelijk gemaakt.

Aanmelden
Ouders en kinderen kunnen zich aanmelden bij Stichting Welzijn Castricum, telefoon 0251 – 65 65 62 of per e-mail op info@welzijncastricum.nl. Langskomen in de Geesterhage, Geesterduinweg 5 in Castricum kan ook. De contactpersonen zijn Irene Zijlstra en Mieke Boot.