GEMEENTE CASTRICUM - Hebt u een conflict met uw buren en komt u er niet uit? Dan kunt u in de gemeente Castricum een beroep doen op buurtbemiddeling. Buurtbemiddeling is een methode om buren die onderling problemen hebben, met elkaar in gesprek te brengen. Daarbij bieden goed getrainde vrijwillige bemiddelaars hulp. Veel van deze conflicten worden opgelost, een prachtig resultaat!

Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) heeft een strenge kwaliteitstoets ingesteld voor buurtbemiddeling. Als landelijk aanspreekpunt en beheerder van de aanpak controleert het CCV de uniformiteit, integriteit en zorgvuldigheid van de uitvoering van de methodiek. Wanneer de kwaliteit is bewezen, wordt een erkenning en certificering afgegeven.

Trots op erkenning en certificaat
Stichting De Bemiddelingskamer, uitvoerder van Buurtbemiddeling Castricum, is trots op de onlangs behaalde erkenning en het certificaat! U kunt er hiermee op rekenen dat buurtbemiddeling Castricum de werkwijze en organisatie uitstekend op orde heeft. De Bemiddelingskamer organiseert buurtbemiddeling in Heiloo, Bergen, Castricum en Uitgeest. Hulp via buurtbemiddeling is voor bewoners gratis.

Informatie
De Gemeente Castricum en Kennemer Wonen zijn financiers van Buurtbemiddeling Castricum. Voor advies, informatie en aanmelding kunt u bellen met De Bemiddelingskamer naar 06 41 19 86 06 of mailen naar info@debemiddelingskamer.nl. Meer informatie vindt u op de website van De Bemiddelingskamer.