CASTRICUM - Op 10 en 11 maart zetten burgemeester en wethouders van onze gemeente zich in voor de landelijke actie NLDoet. Het staat alle inwoners vrij om te helpen. Doet u ook mee?

Wat houdt het in

Het Oranje Fonds organiseert de actie samen met duizenden organisaties in het land. Ook in Castricum worden tal van klussen georganiseerd. Het college steekt, net als meerdere medewerkers van verschillende organisaties en instellingen, de handen uit de mouwen. Zij willen daarmee waardering uitspreken voor de belangeloze inzet van vrijwilligers. De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor gemeenten en voor vele sociale initiatieven.

Deelname burgemeester en wethouders

  • Burgemeester Toon Mans en wethouder Marcel Steenman: zaterdag 11 maart van 9.00 -16.00 mee, ‘Kom mee naar buiten’ (Scoutingpad 1, Castricum, Stichting Boshutten Sint Wilfried)
  • Wethouder Rob Schijf: vrijdag 10 maart van 9.00 – 14.00 uur, Stichting Welzijn Castricum, (Geesterduinweg 5, Castricum, Stichting Welzijn Castricum).
  • Wethouder Kees Rood: vrijdag 10 maart van 8.30-13.00 uur, Cunera basisschool (Vondelstraat 25, Castricum) en zaterdag 11 maart van 10.00-15.00 uur, ‘Goed zitten’ (Dorpsstraat 30, Castricum, Stichting Meergranen).

Ook aan de slag tijdens NLDoet?

Wilt u ook een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor bijvoorbeeld een stichting, vereniging, of zorginstelling? U kunt zich aanmelden via www.NLDoet.nl.

Jaarlijkse actie

NLDoet brengt met de jaarlijkse actie de inzet van vrijwilligers onder de aandacht, stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken en wil bijdragen aan een positief imago van vrijwilligerswerk.