CASTRICUM - De brandweer nodigt 65-plussers uit om op 12 november gezellig samen te komen lunchen in de brandweerkazerne van Castricum. Naast een lekkere lunch, krijgen de bezoekers een rondleiding door de kazerne en tips over veilig wonen.


Het programma
Tijdens ‘Broodje Brandweer’ kunnen alle 65-plusser praktische kennis opdoen over veilig wonen. Zo zal de bijeenkomst openen met een korte presentatie over brandveiligheid met praktische tips over veilig wonen. Kleine aanpassingen in huis kunnen een groot verschil maken. Hierna trakteert de brandweer de bezoekers op een lunch, waarbij zij vragen kunnen stellen aan de brandweer over de brandweer en veilig wonen. Tot slot volgt een rondleiding door de kazerne waarbij de bezoekers een interessant kijkje achter de schermen krijgen.

Aanmelden
Broodje Brandweer vindt plaats op 12 november in de brandweerkazerne aan de Burgemeester Boreelstraat 1a in Castricum. Het programma begint om 11.00 uur en eindigt om 13.30 uur. Deelname is gratis, maar wegens beperkt aantal plekken moeten belangstellenden zich van te voren aanmelden. Dit kan via: www.brandweer.nl/broodjebrandweer, of op het telefoonnummer: 072 567 5010