CASTRICUM - Vanaf dinsdag 2 januari werken we voor de meeste producten en diensten op afspraak. Komt u langs op het gemeentehuis? Maak dan een afspraak via www.castricum.nl of bel 14 0251. Dan zitten wij voor u klaar en bent u meteen aan de beurt.

Wethouder Wim Swart: ‘Wij helpen u graag verder. Goed, maar ook snel. Daarom hebben we de afgelopen maanden achter de schermen gewerkt aan het verbeteren van onze dienstverlening en het verminderen van de wachttijden. Vanaf nu kunt u via onze website of telefonisch een afspraak maken voor de meeste producten. Dan weten wij dat u komt, waar u voor komt en hoeft u niet te wachten. Nog niet alle producten gaan op afspraak. We hebben nu vooral eerst gekeken naar de producten die het meest worden aangevraagd.’

Maak voordat u komt een afspraak

Het werkt heel eenvoudig:

  1. Ga naar www.castricum.nl/afspraakmaken of zoek op de website naar het product waar u een afspraak voor wilt maken en kies voor ‘maak een afspraak’. Belt u liever voor een afspraak? Bel dan 14 0251.
  2. Kies een activiteit. Dit is het product of de dienst waar u een afspraak voor wilt maken. Bij aantal kunt u aangeven hoeveel u van deze producten wilt. Handig als u bijvoorbeeld voor het hele gezin identiteitskaarten aanvraagt.
  3. Kies een datum en tijdstip. Op donderdag kunt u ook ‘s avonds een afspraak maken.
  4. Vul uw contactgegevens in.
  5. Bevestig uw afspraak. In uw mailbox ontvangt u een afspraakbevestiging.
  6. Zet de afspraak meteen in uw agenda. Dan vergeet u het niet. Een aantal dagen van tevoren ontvangt u van ons ook nog een herinnering via de mail. Kijk ook nog even wat u mee moet nemen. Kunt u toch niet? Wijzig of annuleer uw afspraak dan. Dat kan via een link in de afspraakbevestiging.

Afspraak maken op de dag zelf

Is er nog ruimte vrij? Dan kunt u ook op de dag zelf nog een afspraak maken via de website of telefonisch. Bel ons als het spoed heeft en echt niet langer kan wachten. Dan kijken we naar de mogelijkheden.