CASTRICUM - Op donderdag 11 mei neemt burgemeester Toon Mans afscheid van de gemeente Castricum. Vanaf 19:30 uur is er een receptie in het gemeentehuis voor iedereen die afscheid wil nemen van hem in zijn functie als burgemeester.

Nieuwe baan

Toon Mans startte in 2011 als burgemeester in Castricum. Na bijna 12 jaar burgemeesterschap wordt hij met ingang van 1 juni bestuursvoorzitter van de onderwijsstichting TWijs, dat 31 scholen voor (ook speciaal) basisonderwijs, speciaal en voortgezet speciaal onderwijs, de Internationale Taalklas voor nieuwkomers en de International School Haarlem bestuurt. TWijs is actief in de regio Zuid-Kennemerland.

Afscheid van Castricum
Op 11 mei neemt Toon Mans afscheid van de gemeente. Er is een programma voor genodigden vanaf 16:00 uur, waaronder een bijzondere raadsvergadering met toespraken. Deze raadsvergadering is vanaf 16:30 uur voor iedereen digitaal te volgen via het raadsinformatiesysteem: https://castricum.raadsinformatie.nl/. ’s Avonds vanaf 19:30 uur is er een algemene afscheidsreceptie, waarbij onder veel anderen Arthur van Dijk, Commissaris van de Koning, als genodigde aanwezig is. Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van de pers zijn daarbij ook van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig.