CASTRICUM - Vanuit onze praktijkruimte in het Ondernemersgebouw van Landgoed Duin & Bosch willen wij als Kare Training & Coaching in dit artikel aandacht besteden aan de training ‘Zo kan het ook! Effectief communiceren vanuit jezelf’.

Deze training is een training op maat voor professionals die met kinderen werken en voor ouders en verzorgers. De training gaat in november van start.

Want we willen toch allemaal dat kinderen vanuit een stevige basis op kunnen groeien! En dat je als professional die met kinderen werkt, en als ouder of opvoeder, op een ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen, jouw manier van opvoeding vorm kunt geven.

Want heb jij ook van die momenten dat je niet altijd rustig, begripvol en adequaat kunt reageren als je kind bijvoorbeeld een driftbui heeft? En helemaal als die driftbui midden in de supermarkt plaatsvind of in een groep waar ouders en collega’s om je heen staan. Je reageert misschien kortaf of boos. Maar laat dit nu juist niet werken... Je twijfelt soms aan jezelf; doe je het wel goed, waar komt die boze bui nu ineens vandaan en hoe ga je hiermee om, wat heeft het kind nu eigenlijk nodig? En wat heb jij nodig?

Daar gaan we mee aan de slag! Wij bieden je een plek waar je jezelf leert kennen, met al je mogelijkheden en kwaliteiten. Door je bewust te worden van jouw communicatie kun je nog meer uit jezelf en anderen halen. We zullen de onderwerpen aan de hand van voorbeelden uit het werkveld en opvoedingssituaties verduidelijken en wisselen theorie af met oefeningen. Je krijgt meer mogelijkheden en handvatten die direct toepasbaar zijn in het contact met jezelf en met anderen.

In de training maken wij onder andere gebruik van de NLP methodiek en Oplossingsgericht Werken.

Ook zo benieuwd naar wat deze training van vier dagdelen allemaal voor jou kan betekenen? Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen.

Kijk voor de data en verdere informatie op onze website www.kare-trainingencoaching.nl