CASTRICUM - Geld nodig voor een instrument of repertoire? Of voor een speciale theaterproductie met kostuums? Doe dan met je vereniging of stichting mee aan de jaarlijkse Anjeractie.

Verenigingen en stichtingen kunnen tussen 27 mei en 2 juni collecteren, online of deur-aan-deur. De helft van de opbrengst is voor de eigen clubkas, de andere helft voor cultuur en natuur in de regio. We zoeken nog vrijwilligers die voor hun club willen collecteren of die goed kunnen organiseren.

Collecteren

Je kunt je als lid van een culturele vereniging of stichting voor je club inzetten als collectant. Meld je nu aan voor de collecte via de site van het cultuurfonds:

Daarnaast kan je vereniging online collecteren tot medio juni 2018 . Dat kan via het speciale crowdfunding platform www.anjeractie.nl. Daar moet je club zich aanmelden.

Organiseren

Wil je niet collecteren, maar kun je goed organiseren? Wordt dan coördinator van de Anjeractie bij jou in de buurt. Meld je dan hier aan via de mail. Als coördinator van de Anjeractie ben je de spil van de collecte bij jou in de wijk. Je stuurt de plaatselijke deelnemende verenigingen en collectanten aan, zorgt voor distributie van collectematerialen, creëert media-aandacht en handelt de Anjeractie financieel af.