HEEMSKERK - Vier dagen lang werd slot Assumburg in Heemskerk omgetoverd tot de kerstbeleving van het jaar. Ruim 15 duizend bezoekers deden bij 121 deelnemende bedrijven en horecastands inspiratie op voor de feestdagen.

De Fair was totaal 36 uur geopend. De tempratuur deed met circa 10 graden Celsius niet denken aan Bing Crosby’s grootste hit “white christmas”. De neerslag evenmin, er viel totaal 15 millimeter regen, waardoor de verwachte bezoekersverdubbeling van vorig jaar uitbleef.

Op de Castle Christmas Fair worden uiteenlopende producten aangeboden. Van typische kerstproducten zoals kerstballen en ambachtelijk gebakken duivenkater tot luxe lifestyle producten, zoals buitenmeubilair, sfeervolle haardsystemen en zelfs bubbelbaden (zie foto Kerstman in jacuzzi).

Naast de horecavoorzieningen en variëteit aan producten konden de bezoekers genieten van circa 100 optredens en verschillende acts. Tijdens de fair was een vierdaags programma samengesteld met 41 koren, bands en artiesten, op diverse locaties in en rond het kasteel. De creatievelingen gingen naar huis met een fraai kerststuk of een zelfgedecoreerde kerstbal door een van de verzorgde workshops. De kinderen konden worden geschminkt terwijl de ouders shopten op de kerstmarkt of genoten bij een van de horecapleinen.

“The most wonderful time of the year” zal volgend jaar wederom plaats vinden tijdens de Castle Christmas Fair van 7 t/m 10 december 2017. Namens het team van de Castle Christmas Fair wensen wij u een prettige jaarwisseling en een succesvol 2017.