HILVERSUM - Het Noordhollandse vijftal The African Sisters is de winnaar geworden van "The Voice Family" De familie-editie van "The Voice Of Holland" werd digitaal uitgezonden waarbij er gestemd kon worden via Instagram, Facebook en YouTube. In de finale tussen The African Sisters en Arizona Chain gingen de meeste stemmen naar de vijf meiden uit Obdam en omgeving.

Franca, Jessica en Marisca Overtoom en Susan en Safia Wijte, beter bekend als "The African Sisters" zorgden iedere ronde weer voor spanning, en in de halve finale had men lang een achterstand op tegenstander Arizona Chain. Dankzij een fameuze eindsprint onder meer behaald door stemmers via onze online dagbladen kregen The African Sisters vrijdagavond in de studio in Hilversum te horen dat zij de winnaars waren van The Voice Family 2020!

"We zijn waanzinnig blij!", aldus Jessica Overtoom. "Het was de laatste dagen zo enorm spannend en als je dan hoort dat je wint ga je helemaal uit je dak. Hier gaan we met volle teugen van genieten." De meiden mochten optreden in de studio voor het publiek van "The Voice of Holland". "Een waanzinnige ervaring", aldus de dames.

Meer weten over The African Sisters? Kijk dan ook eens op de speciale Facebookpagina.