CASTRICUM - Op zes dinsdagavonden vanaf 31 oktober geeft Ans Breetveld van de Academie voor liefde en geluk een training ‘Stop met aardig zijn’ voor zelfbewuste en leergierige vrouwen.

Hierin leer je om sterk te worden in je communicatie zodat je bereikt wat je echt wilt.

Je leert:

  • je grenzen duidelijk en effectief aan te geven
  • je te beschermen tegen druk die anderen op je leggen
  • goed voor jezelf op te komen zodat je bereikt wat je echt wilt.

Als extra bonus krijg je gratis een half uur persoonlijke coaching om je valkuilen te leren kennen en te omzeilen.

Ans Breetveld is op HBO- niveau gecertificeerd stresscounselor, relatiecoach en traumacoach. Daarnaast heeft ze nog veel andere opleidingen gedaan, zoals NLP Practitioner, geweldloze communicatie en systemisch werken. Ze coachte op het gebied van stress en gezondheid bij diverse bedrijven.

Eind 2016 startte ze met haar bedrijf Academie voor liefde en geluk. Ze heeft al heel veel mensen geholpen om weer in verbinding te komen met zichzelf en anderen, zodat ze veel meer liefde, geluk en succes gingen ervaren.

​Mensen ervaren haar praktische instelling als heel positief. Behalve als leerzaam ervaren ze het samen met hetzelfde bezig zijn als veel pret hebben met elkaar.

De cursus vindt plaats in Castricum, Oude Haarlemmerweg 50.

Normaal kost de cursus € 119,- maar als je vermeld dat je via het Castricums Dagblad aanmeldt krijg je € 20,- korting. Je kunt een vriendin of zus gratis meenemen (wel even aanmelden van tevoren).

Je kunt je aanmelden via www.academievoorliefdeengeluk.nl/stop-met-aardig-zijn of via e-mail ans.breetveld@gmail.com. Vermeld s.v.p. je voor- en achternaam, je telefoonnummer en e-mailadres.