CASTRICUM - De prachtigste kunstwerken worden gemaakt op woensdagochtend in woonzorgcentrum de Boogaert, echter men is nog op zoek naar iemand die de begeleidster wil ondersteunen tijdens de schilderactiviteit. Ouderen van het woonzorgcentrum en uit de wijk kunnen tegen betaling van een eigen bijdrage meedoen met de wekelijkse Schilderclub op woensdagochtend tussen 9:30 uur en 12:00 uur. De vrijwilliger haalt en brengt de deelnemers van de kamer, deelt de koffie en thee uit en ondersteunt tijdens het schilderen. Al kunt u maar één keer per twee weken, dan komen zij graag met u in contact.

Heb je goede contactuele eigenschappen en vindt je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan een gezonde atletiekvereniging, Atletiekvereniging Castricum is nog op zoek naar een enthousiaste secretaris.

In de Oude Keuken (op landgoed Duinenbosch) worden op zondagmiddagen muziekevenementen georganiseerd. Men zoekt ondersteuning van de muziekvrijwilliger. Taken bestaan uit het op zondagmiddagen ontvangen van de muzikanten, klaarzetten van de apparatuur, zaalinrichting, planning maken en het schrijven van nieuwsberichten over het event. In de Oude Keuken werken ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en er heerst een gezellige en bruisende werksfeer.

Wie interesse heeft in een van deze vacatures, of ander vrijwilligerswerk wil doen, kan een afspraak maken bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk (onderdeel van Stichting Welzijn Castricum) Geesterduinweg 5 in Castricum. Het telefoonnummer is 0251-65 65 62. De vacaturebank is ook te vinden op www.vrijwilligerswerkcastricum.nl en op Facebook en Twitter.