BEVERWIJK - Twijfel jij nog of je over wilt stappen op een systeemcamera? Weet je er nog te weinig van? Dan is dit de unieke gelegenheid om kennis te maken met dit type camera. Kom op zaterdag 13 mei 2017 van 12.00 – 16.00 uur naar het fotografiecentrum ISOO.nu en laat je informeren.

Arend Spaans, ambassadeur van Olympus, komt uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van een systeemcamera. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om ter plekke de systeemcamera van Olympus uit te testen.

Meld je daarom snel aan voor deze (gratis) demonstratie via info@isoo.nu. Vol is vol!

Het fotografiecentrum ISOO.nu is gevestigd aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

Het centrum voor fotografie ISOO.nu biedt graag ruimte aan fotografen – amateur en professional - om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Loop daarom eens binnen tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden. Zie ook: www.isoo.nu of www.facebook.com/isoo.nu. Informatie over exposeren bij ISOO.nu: stuur een mail naar Jan Aardenburg, info@isoo.nu.