Eens per maand organiseren wij een avond voor en met ouders waarbij we om de tafel gaan voor inspirerende gesprekken. In deze avonden delen wij onze kennis omtrent opvoeding, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. 

Er is ruimte om elkaar als ouders te ontmoeten en ervaringen te delen, van elkaar te leren, en om met eenvoudige handvatten weer naar huis te gaan. Dezeavonden worden verzorgd door Karin Stoffers en Renske Groot, beiden gecertificeerd NLP-Coach.

Alle ouders zijn welkom! Elke avond zal in het teken staan van een thema. Op 12 juli is de laatste “Om de tafel- avond” voor de zomervakantie en voordat Renske met zwangerschapsverlof gaat. Leuk als jullie hierbij aanwezig zijn. Een avond met een interessant onderwerp, waar we met elkaar over in gesprek gaan: “Hoe kun je het contact met je kind nog meer verdiepen door aan te sluiten bij zijn/ haar manier van waarnemen? Want welk zintuig gebruik jij bij voorkeur en welke je kind?”

Zie je het zitten om hier bij aanwezig te zijn? Klinkt het je goed in de oren? Voel je er wat voor om ook te komen? Denk je dat dit iets voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom!