CASTRICUM - Op dinsdagmiddag 11 februari start er een nieuwe cursus tekenen en schilderen bij Toonbeeld Geesterhage. Aangezien de andere cursussen meer dan vol zijn is er een nieuw moment gekozen, de dinsdagmiddag.


O.l.v. docente Fennanda Eleveld gaat u 14 middagen van 13.00 tot 15.30 uur aan de slag in het mooie schilderatelier van Toonbeeld in Geesterhage.

Deze cursus is prima als je wil beginnen met tekenen en schilderen, maar ook als je jezelf verder wil ontwikkelen. Er wordt gewerkt met verschillende materialen zoals houtskool, pastel, aquarel, acryl en olieverf. Ook maak je kennis met diverse technieken en begrippen uit de kunst. Kijken naar eigen werk en werk van anderen is vast onderdeel van de les. Deze lessen worden met gevarieerde uitgangspunten aangeboden. Materiaal en techniek, verbeelding en fantasie, vorm, kleur en compositie komen op diverse manieren aan bod.

Door verschillende spannende en uitdagende opdrachten ontdek je waar jouw talenten liggen en vooral waar je plezier in hebt. Je laat je inspireren door je mede-cursisten en leert heel veel door de intensieve begeleiding van de docente. Iedere les wordt er een spannende opdracht gegeven waar je jezelf door kunt laten inspireren en waar iedereen individueel bij wordt begeleidt. Na de les wordt het gemaakte werk bekeken en gezamenlijk besproken. De kosten voor deze cursus bedragen € 239,50,00 en materiaal € 25,50. Aanmelden kan via www.toonbeeld.tv of door het invullen van een aanmeldingskaartje bij de administratie van Toonbeeld.