CASTRICUM - Zangpedagoog Jan van Zelm geeft op zaterdag 17 maart een workshop aan het Kleinkoor Castricum en mannen zijn daarbij welkom!

Van Zelm is professioneel zanger in het Groot Omroepkoor. Hij gaat ons leren hoe we tijdens het zingen moeten staan en ademhalen en hoe we de emoties van de tekst kunnen verklanken. Hij maakt hierbij gebruik van de Alexandertechniek, een bewegingsleer die zangers meer bewust maakt van houding en ademhaling. ‘s Middags brengt onze bevlogen dirigent Ellen Verburgt het geleerde in praktijk met ons repertoire, dat bestaat uit klassieke muziek van renaissance tot heden.

Je hoeft geen geschoolde stem te hebben, noten lezen is niet noodzakelijk maar wel handig. Ben je man en muzikaal, schrijf je dan in voor deze speciale workshop 17 maart in de Maranathakerk van Castricum.

De kosten van de workshop zijn € 10,-

In november hebben we dan een spectaculair concert in de Dorpskerk van Castricum met liederen van onder meer Ravel, Poulenc en Saint-Saëns en moderner werk van Eric Whitacre en Philip Glass. Een gitarist begeleidt ons bij het Spaanse Romancero Gitano van Tedesco.

We begroeten je graag op zaterdag 17 maart! Bel Frank 0612909689.