CASTRICUM - Vanuit onze praktijkruimte in het Ondernemersgebouw van Landgoed Duin & Bosch willen wij Kare Training & Coaching aan u voorstellen. Een mooi nieuw aanbod in Castricum en omstreken!

Hoe mooi zou het zijn als je door inzicht en bewustwording op een eenvoudige manier al veranderingen aan kunt brengen in je leven? En dat je meer rust en ontspanning kunt vinden in de dingen die je doet? Dat je door je bewust te worden van jouw communicatie nog meer uit jezelf en anderen kunt halen? En dat je dit mee kunt nemen in allerlei situaties zoals je familie, je relatie, je gezin, je werk en je sociale netwerk?

Wij zijn er voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen. We bieden je een plek waar je jezelf leert kennen, met al je mogelijkheden en kwaliteiten. Wij richten ons met name op professionals die met kinderen werken, en ouders en verzorgers. En daarnaast op iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Dit doen wij o.a. door het geven van trainingen, workshops, “Om de tafel – voor en met ouders”- avonden en individuele coaching.

Wij maken gebruik van de NLP methodiek en het Oplossingsgericht Werken.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan een kijkje op onze website www.kare-trainingencoaching.nl voor meer informatie. Of neem contact met ons op via info@kare-trainingencoaching.nl