CASTRICUM - Zou jij ook dolgraag willen weten, welke stappen jij zou kunnen zetten om simpelweg gelukkig te zijn? Zou jij je fijn willen voelen, zonder dat er ook maar een reden of aanleiding voor is. Gewoon kunnen zijn wie je bent. Volop en vrijuit? Kom dan naar deze lezing van Marleen te Vaanholt op donderdagavond 28 november in de bibliotheek in Castricum. En ga naar huis met praktische tips en handvatten om zelf ook meer te gaan leven in een staat van Wel-ZIJN.

Universele wetten voor je laten werken

Hoe zou jouw leven er uit gaan zien als jij kan leven vanuit een staat van Wel-ZIJN? Dat is een vraag waar energy healer, motivator, auteur en intuïtief coach Marleen te Vaanholt eerst nooit bij stil stond. Maar dankzij haar werk en studies is ze gaan ontdekken hoe je de universele wetten voor je kan laten werken en gaan leven in een staat van Wel-ZIJN.

Marleen te Vaanholt
Wil jij alvast meer weten over Marleen te Vaanholt en haar werk en boeken? Bekijk dan haar site www.walkingmyrevolution.com.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly's Angels, in sa menwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op donderdag 28 november. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 - 515 99 293.