CASTRICUM - Vanuit onze praktijkruimte in het Ondernemersgebouw van Landgoed Duin & Bosch willen wij als Kare Training & Coaching in dit artikel aandacht besteden aan de vragen waar vrouwen in deze tijd mee rondlopen.

Wellicht herken je wel, dat je op een punt in je leven staat dat je eigenlijk niet zo goed meer weet wat je nu allemaal wilt en welke kant je op wilt. Dat je tegen levensvragen aanloopt als: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik… Wat vind ik nu eigenlijk echt belangrijk? Wat wil ik bereiken, en wat houd mij nu nog tegen? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en durf om de dingen te doen die ik echt graag zou willen doen?

Hoe mooi zou het zijn als je door inzicht en bewustwording op een eenvoudige manier al veranderingen aan kunt brengen in je leven? En dat je meer rust en ontspanning kunt vinden in de dingen die je doet? Dat je jezelf beter leert kennen, met al je mogelijkheden en kwaliteiten?

Een mooie start om hier tijdens de zomerperiode over na te denken, te oefenen met het geleerde en de stappen te zetten die jou dichter bij jezelf brengen!

Op zaterdag 1 juli organiseren wij ‘IK! In-Zicht”. In deze dag – voor en met vrouwen - heb je de tijd en de ruimte om aan de slag te gaan met jezelf. Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.kare-trainingencoaching.nl. Of neem contact met ons op via info@kare-trainingencoaching.nl