CASTRICUM - Kinderen die ´s nachts slecht slapen, bang zijn of het licht willen aanlaten, volwassenen die veel piekeren, overmatig zweten in bed, of negatieve gedachten hebben. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van overlast die kan worden veroorzaakt door energie die niet aanwezig hoort te zijn in je leefomgeving. Gem´s energiewerk is onlangs gestart en heeft als uitgangspunt mensen te helpen hun leefomgeving te harmoniseren, zodat zij hun leven op een prettige manier kunnen leiden.

Meestal zoeken mensen de oorzaak binnen henzelf als zij zich niet goed voelen, of geven het werk de schuld. Als kinderen bang zijn, ‘hoort dat er gewoon bij’. Maar in gevallen waar hun leven op een negatieve manier wordt beïnvloed en de oorzaak onbekend is, kan het zijn dat negatieve energie of entiteiten (zielen van overledenen) de problemen veroorzaken.

Eigen ruimte innemen
Gem’s energiewerk meet ruimtes door en zuivert deze van energieën die daar niet behoren te zijn. Iedere leef- en of werkomgeving kan worden beïnvloed door negatieve energie. In harmonie leven en/of werken met elkaar kan lastig zijn als er negatieve energie of entiteiten aanwezig zijn, mensen kunnen dan snel geneigd zijn om boos of geprikkeld op situaties te reageren. Het is goed om te weten dat de alle ruimtes kunnen worden ontdaan van deze energieën, waardoor mensen hun eigen ruimte letterlijk weer kunnen innemen.

Laagdrempelig en toegankelijk
Gemma de Vries, eigenaresse en oprichtster van Gem’s energiewerk wil op een laagdrempelige en toegankelijke manier handvatten bieden om mensen te helpen hun leef- en of werkomgeving te harmoniseren. Zij levert graag een bijdrage zodat volwassenen en kinderen zich weer prettig en veilig voelen. Voor meer informatie, raadpleeg www.gemsenergiewerk.nl.