CASTRICUM - Vrijdag 9 februari wordt om 8.00 uur de verbouwde Aldi-vestiging aan het Bakkerspleintje in Castricum feestelijk geopend.

De opening wordt verricht door filiaalleidster Bianca Vonk. Het wordt een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. In verband met de verbouwing is het filiaal sinds afgelopen dinsdag gesloten.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld een fietsnavigatie, een tablet of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

RUIME WINKEL

De enthousiaste filiaalleidster Bianca Vonk: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie verbouwde filiaal te mogen werken. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Castricum. We heten iedereen van harte welkom.”

PROEVERIJ

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Proeverij-stand bij de entree. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven, evenals de door de Consumentenbond als lekkerste geteste erwtensoep. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

DUURZAAM

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle winkelverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De nieuwe winkel aan het Bakkerspleintje 77 In Castricum beschikt over ruim 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Zie ook http://aldiopent.nl/castricum