UITGEEST - De voorbereidingen voor het zwemseizoen 2017 zijn al weer in volle gang. Om alle vrijwilligers een frisse start te laten maken worden er weer een aantal trainingen georganiseerd. 

Eind januari begint de Reddingsbrigade de training Zwemmend Redden voor aankomend toezichthouders van De Zien. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan de training verbonden. Vrijwilligers die nu instromen zijn klaar voor de start van het nieuwe zwemseizoen op 27 april.

Om als toezichthouder bij Zwembad de Zien aan de slag te gaan moet je ouder dan 18 jaar zijn, kunnen zwemmen en prettig met mensen kunnen omgaan. Daarnaast zijn de diploma’s Zwemmend Redden en BHV (EHBO en brandbestrijding en ontruiming) noodzakelijk. Stichting zwembad De Zien biedt deze cursussen gratis aan. De theorie kan thuis worden bestudeerd. De praktijk wordt samen met andere toezichthouders geoefend. Het is een leuke en leerzame cursus. De meeste vrijwilligers zijn afgelopen jaren met hoge cijfers geslaagd.

Met deze diploma’s op zak ben je gediplomeerd om in ieder zwembad in Nederland toezicht te houden.

Voor aanmelden of nadere informatie bel 06 36481452 of mail info@zwembad-dezien.nl