CASTRICUM - De politie doet onderzoek naar twee overvallers die zondagavond rond 20:30 uur geprobeerd hebben een snackbar aan de Burgemeester Mooijstraat te beroven. Voor het onderzoek worden getuigen gezocht. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving of een camera in buurt en mogelijk beelden van de verdachten? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Rond 20:30 uur kwamen twee mannen de snackbar binnen en bedreigden het aanwezige personeel. Zij eisten geld en probeerden de kassa leeg te halen. Toen zij de kassa niet open kregen, vluchtten de twee de snackbar uit en liepen in de richting van de Dorpsstraat. Niemand raakte bij de overval gewond en werd niets buitgemaakt.

Signalement
De twee verdachten waren mogelijk rond de 20 jaar oud, droegen donkere kleding waarvan één een blauwe broek en de ander een zwarte broek. Beiden droegen donkere handschoenen en een mondkapje.

Getuigenoproep
Heeft u rond 20:30 uur de mogelijke verdachten gezien in de buurt van de Burgemeester Mooijstraat? Heeft u camerabeelden waarop verdachte personen te zien zijn voor of na de overval? Of heeft u andere informatie over deze overval? Bel met de politie via 0900-8844 of gebruik het tipformulier op politie.nl. Hier kunt u ook beeldmateriaal uploaden.