CASTRICUM - De politie zoek getuigen van een inbraak in een bedrijfspand aan de Stetweg in Castricum. In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 december, tussen 03.30 en 4.00 uur, is een ruit vernield van een toegangsdeur, waarna er voor duizenden euro’s aan verf is gestolen.


De vermoedelijke verdachte is er vandoor gegaan op een fiets met daarop ‘krantentassen’ gemonteerd. Een verfspoor leverde op dat de verdachter vermoedelijk via het Wouterland naar het fietspad op de Zeeweg is gereden. Overigens heeft de verdachte niets aan de verf, omdat deze nog gemengd moet worden met andere kleuren, in een speciale machine.

Het signalement van de verdacht is: Een man met een slank postuur, leeftijd ongeveer 25 – 35 jaar. Hij heeft een smal gezicht en ging gekleed in donkere kleding met een petje, rugzak met brede schouderbanden op de rug. Hij liep op donkere sportschoenen met lichte zool


Ziet u een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Heeft u informatie over (de achtergronden van) een soortgelijk incident? Meld dit dan via 0900-8844. Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Beelden en foto's kunnen verzonden worden via www.politie.nl/upload.