CASTRICUM - Op woensdagmorgen raakte een 18-jarige man uit Castricum ernstig gewond bij een steekincident in Castricum. De politie stelde een onderzoek in. Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht.

Omstreeks 01.05 uur kreeg de politie melding dat een gewonde man aan was komen lopen bij een woning aan de Gasstraat. De man bleek meerdere keren gestoken te zijn. Hij moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit een eerste onderzoek komt naar voren dat de man in de omgeving NS-station – Huis van Hilde op een scooter reed en werd tegengehouden door vermoedelijk vier jongens. Zij eisten zijn kostbaarheden. Toen het slachtoffer er rennend vandoor probeerde te gaan, werd hij meerdere keren gestoken. De scooter van het slachtoffer bleek later gestolen te zijn. Deze werd evenwel weer teruggevonden.

Ben u getuige geweest van dit misdrijf of heeft u hier informatie over? Neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844, Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

2020124071