De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de ernstige mishandeling op de Torenstraat in Castricum afgelopen weekend.

In de nacht van zaterdag op zondag liep een 20-jarige inwoner van Castricum ernstig hoofdletsel op na een vechtincident.

De politie heeft inmiddels enkele getuigen gesproken, maar is nog steeds op zoek naar mensen die meer van deze mishandeling afweten. Heeft u informatie of iets gezien in de Torenstraat in Castricum, in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.05 en 03.30 uur? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Alkmaar via tel.nr.: 0900-8844 (lokaal tarief).

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

 

Eerder verscheen onderstaand bericht:

Flinke hoofdwond na mishandeling

Een 20-jarige man uit Castricum is zondag rond 03.30 uur gewond geraakt bij een vechtpartij op de Torenstraat in Castricum. Agenten reden over de Torenstraat en zagen een groep mensen daar staan.

Op de grond lag een slachtoffer met een hoofdwond. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen was het slachtoffer geslagen. Het is nog onduidelijk of dit is gedaan door een of meerdere personen.

De politie onderzoekt het incident. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

2016256805