In de nacht van zaterdag op zondag hebben tussen 02.00 uur en 02.20 uur mishandelingen plaatsgevonden op het station van Castricum.

Een groep van 20 à 30 man kwam het perron oplopen en begon met fietsen te gooien en lukraak op mensen in te slaan. Een 18-jarige jongen ut Heiloo liep hierbij een verbrijzelde neus op en moet worden geopereerd. Een 19-jarige jongen uit Heiloo ligt nog in het ziekenhuis met neurologisch letsel. Op dit moment is het onbekend of hij blijvend letsel heeft. Nog vier andere mensen deden aangifte van mishandeling.

De groep van 20 à 30 man was uit geweest in het Centrum van Castricum en stapte na de mishandelingen op de trein richting Alkmaar.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die slachtoffer zijn geworden van mishandeling maar dit nog niet gemeld hebben. Ook zou zij graag getuigen willen spreken die meer kunnen vertellen over de mishandelingen of die de groep gezien hebben in de trein of het centrum van Castricum. Er kan contact worden opgenomen met de politie in Alkmaar op telefoonnummer tel.nr.: 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op tel.nr.: 0800-7000.

 

2017030446