Alkmaar - De recherche heeft vorige maand drie vrouwen aangehouden die verdacht worden van één en vermoedelijk meerdere babbeltrucs.

De drie vrouwen, in de leeftijd van 26 t/m 48 jaar en afkomstig uit Lelystad en Rosmalen, zijn in mei door de politie aangehouden op verdenking van diefstal uit een woning in Alkmaar. Zij deden dit door middel van een babbeltruc die zij pleegden bij een 74-jarige Alkmaarse inwoonster.
Bij de aanhouding van dit drietal werden meerdere goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig zijn. De recherche heeft van de meeste goederen de herkomst weten te achterhalen, maar van enkele goederen nog niet.

Ook de dupe van een babbeltruc en goederen kwijt? Eigenaar van deze spullen?
Van de bijgaande goederen op de foto’s is de eigenaar nog niet achterhaald. De recherche wil graag weten van wie dit geldkistje en de overige artikelen zijn. Het vermoeden is dat deze spullen afkomstig zijn uit Alkmaar of in de omgeving van Zaandam, Krommenie, Limmen, Castricum of Heiloo.

Bent u de eigenaar of denkt u te weten van wie dit gestolen geldkistje is, of herkent u een van de andere goederen?
Laat het dan s.v.p. weten aan de recherche! Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844. Vermeldt u er s.v.p. het registratienummer 2018087161 bij.

 

2018087161

kistjekistjesleutel 1sleutel 2gestolen?